• Babytreff/besøksdag tirsdag 26/2 kl 10-11.30 .

Velkommen til en omvisning i Trollskogen.
    ta kontakt om tidspunktet ikke passer og du ønsker å besøke oss en annen dag
    om du ønsker å delta på besøksdag eller en annen dag,send mail til styrer@trollskogen.no

• SØKE PLASS

Du kan søke barnehageplass hos oss ved å søke gjennom Oslo kommunes samordnede opptak.
    Vil du vite mer, eller ønsker du å se barnehagen? Da er du hjertelig velkommen til å komme på besøk.
    Ring oss eller send en mail til styrer@trollskogen.no så avtaler vi en tid som passer!

• Vi er på Facebook!

Trollskogen barnehage er på Facebook, klikk på denne artikkelen så hjelper vi deg å finne siden vår.

• LØFT for barn

Vi jobber med LØFT i barnehagen. LØFT er en løsningsfokusert arbeidsmåte som går ut på at det du gir mest oppmerksomhet får du mest av.