Revenka

Hei, og velkommen til Revenka!

I år jobber Ann-Kristin, Batool, Julia, Kirsti, Stefan og Nushaba på denne avdelingen. Barnegruppa teller 23 barn, i alderen 3-6 år.

Vi koser oss sammen, både små og store. Dagene fylles med mye lek og latter, sang, musikk og bevegelse. Aktive voksne som er glade i lek inspirerer og motiverer barna, og bidrar til å utvikle deres sosiale kompetanse.

Vi leker ute, noen ganger både på formiddagen, og etter lunsj. Det er gøy å være sjørøver ombord i sjørøverskuta, og ekstra spennende blir det når "haien" svømmer rundt båten!

Vårt kuperte uteterreng byr på utfordringer når det gjelder fysisk aktivitet, og innbyr til utforskning av insekter og småkryp. Syklene er mye i bruk sommerstid, og på vinteren kan vi kjøre med akebrett fra porten og helt ned til sandbassenget.

På Revenka prioriterer vi barnas frie lek høyt! Gjennom sin fantasi og kreativitet skaper barna sin egen lekeverden. De kjører med buss, og drar til badeland. De har familielek, drar til sykehus, og blir bedt med på teaterforestillinger. Det dukker opp sjørøvere, og spiderman, og ulike dyr i dyrekostymer. Hyttebygging er populært, og ved hjelp av tepper og stoler oppstår nye bosteder.

Konstruksjonsaktiviteter har alltid vært populært på avdelingen. Klosser, duplo og lego er i bruk gjennom hele dagen. Mange barn samles også rundt bordet hvor de tegner, klipper og limer flotte bilder. Spill og puslespill innbyr til samarbeid og glede. Og trenger noen hjelp, kan man spørre en god venn!

Vi er glade i å gå på tur, både i nærmiljøet, og i skogen på Bjørndal. Onsdag er fast turdag i barnehagen vår, og da er det spennende med mat og drikke i sekken!

Kom gjerne på besøk!!

Vi treffes på tlf. 45686302